Αρχή σελίδας » Αποστολές & Τρόποι πληρωμής
Καλάθι Παραγγελιών
 
  • Άδειο καλάθι
 
Προϊόντα
 
 
Πληροφορίες
 
 
Αποστολές & Τρόποι πληρωμής
 
Η παραγγελία σας θα μας αποσταλλεί αυτόματα και εμείς εντός 24ωρών θα σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης. Η εταιρεία SONIO σας δίνει τους παρακάτω δυνατούς τρόπους παράδοσης των προϊόντων σας:

Παραδόσεις εντός Αττικής


Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 200€

Η εταιρεία SONIO αποστέλλει την παραγγελία σας στην έδρα σας, η οποία βρίσκεται εντός Αττικής (Αθήνα - Πειραιάς - προάστια), χωρίς καμιά χρέωση σε περίπτωση αγοράς προϊόντων άνω των 200€

Αποστολή με εταιρία ταχυμεταφοράς

Η εταιρεία SONIO σας αποστέλλει την παραγγελία σας με εταιρεία courier. Η παράδοση γίνεται συνήθως την επόμενη εργάσιμη μέρα της παραγγελίας σας. Επιπλέον χρέωση επιβαρύνει τον παραλήπτη.

Παραδόσεις εκτός Αττικής


Αποστολή μέσω μεταφορικής εταιρίας

Η εταιρεία SONIO σας αποστέλλει την παραγγελία σας μέσω μεταφορικών εταιρίών. Η παράδοση γίνεται συνήθως τις επόμενες 2-3 εργάσιμες μέρες απο την παραγγελίας σας.
Η εταιρία μας συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρίες σε όλη την Ελλάδα προσπαθώντας να καλύψουμε ακόμα και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές για να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε. Επιπλέον χρέωσεις επιβαρύνουν τον παραλήπτη.

Τρόποι πληρωμής: Επιλέξτε αυτόν που σας εξυπηρετεί καλύτερα!


Μέσω αντικαταβολής

Με αυτόν τον τρόπο έχετε τη δυνατότητα να μας παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και να πληρώσετε την μεταφορική εταιρεία κατά την παραλαβή τους στο χώρο σας.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας.

Με αυτόν τον τρόπο πληρωμής μπορείτε να μας καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας και να μας αποστείλετε email ή fax δίνοντας μας τον κωδικό της παραγγελίας σας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210.94 28 713 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας του website μας.
 
 
Συνέχεια
 
 
 

Χρησιμοποιήστε λέξεις κλειδιά για την αναζήτηση.
Προχωρημένη αναζήτηση
 
Sonio Right Contact
Sonio Right Metafora